Дизайн цієї високоміцної підлоги натхненний гармонією та елегантністю. Ламінат високого тиску BerryAlloc® є найміцнішим на ринку. Вони прикрашають аеропорт Хітроу або всесвітню виставку в Мілані 2015. Ці підлоги витримують інтенсивний рух, не втрачаючи свого зовнішнього вигляду.

 

DPL_newcollection-sizes

Maksimalus stiprumas

Neprilygstamos tvirtos BerryAlloc® laminato grindys puikiai atlaiko didelį srautą, įvairių tipų smūgius ir dideles apkrovas.

5

Lengva priežiūra

Aukšto slėgio laminato grindys yra antistatiškos ir lengvai prižiūrimos. Jums tereikės šluostės ir vandens tam, kad Jūsų grindys atrodytų kaip naujos metų metus. Rekomenduojama Norvegijos astmos ir alergijų asociacijos.

6

Garantija visam naudojimui

BerryAlloc® aukšto slėgio laminatui suteikiama viso gyvenimo garantija gyvenamosioms patalpoms ir 10 metų garantija komercinėms patalpoms.

2

Sklandus montavimas

BerryAlloc® aukšto spaudimo laminatą galite montuoti nenaudodami išplėtimo profilių net 225 m² plote arba net 15 metrų ilgyje.

 

3

Aukščiausia kokybė

Tvirtas, patvarus paviršiaus sluoksnis yra atskirai spaudžiamas ir klijuojamas ant pagrindinės plokštės. Dėl šio proceso gaunama žymiai tvirtesnė nei tradicinio laminato lenta ir tvirtas, atsparus dilimui grindų paviršius. Esant tokiam paviršiui, šios 34 / AC6 klasės grindys yra ypač atsparios įbrėžimams, įdaužoms, smūgiams ir dėmėms.

4

Revoliuciniai užraktai

Patvarios ir ypač tvirtos fiksavimo sistemos, naudojamos Grand Avenue ir Original kolecijose, įgalina grindis lengvai susidoroti su intensyviu eismu. ALULOC užraktas gali toleruoti iki 1200 kg apkrovas tiesiniame metre. Todėl šios aukšto slėgio laminato grindys yra tvirčiausios rinkoje.

7

Pagaminta Norvegijoje

Aukšto slėgio laminato grindys yra suprojektuotos ir pagamintos Norvegijoje tausojant gamtą. Laminatas įkvėptas Skandinavijos gamtos, dizaino ir gyvenimo būdo.

8

Atsparios ir tylios

Vandeniui atspari aukšto spaudimo laminato plokštė su hermetiškais kraštais užtikrina optimalią apsaugą nuo drėgmės. Montavimuo metu naudojamas paklotas sumažina triukšmą net 19 decibelų.

© Copyright - UAB Rytlangis